Kött från Söderslätt
På Gränsboda Gård har man fött upp grisar sedan 1960-talet.
Per är idag fjärde generationen och tog över driften 2005. Sedan dess har verksamheten mer än fyrdubblats.
Grisar i allmänhet, och griskött i synnerhet har enligt oss fått ett lite oförtjänt rykte. Möjligheterna är oändliga och bara fantasin sätter gränser när det kommer till att tillaga fläskkött. Man ser en klart uppåtgående trend i att ta tillvara på alla delar på grisen och givetvis hjälper vi er med recept och tips på "besvärliga delar".
Vi kan idag erbjuda två olika paket - Hel och Halv gris. Se detaljer nedan.
Köttet levereras hem till dig
Benen motsvarar ca av vikten
Hel gris
ca 90 kg
Innehåller:
Karré, Kotlettrad (hel), Fläskfilé, Rostbiff, Ytter- och innanlår, Rulle, Fransyska, Sida
Revben (tjocka och tunna), Bog,
Lägg (fram och bak)
Halv gris
ca 50 kg
Innehåller:
Karré, Kotlettrad (hel), Rostbiff, Ytter- och innanlår, Rulle, Fransyska, Sida,
Revben (tjocka och tunna), Bog,
Lägg (fram och bak)
Svenssons gris
ca 80 kg
Innehåller:
Karré (skivad), Kotlett (skivad), Fläskfilé, Rostbiff, Rulle, Fransyska, Revben (tjocka och tunna), färs av resten.
Välj ett av följande paket för att boka din leverans.
(För frågor finns kontaktuppgifter under "Kontakt")