Kött från Söderslätt

Kött från Söderslätt

 

På Gränsboda Gård har man fött upp grisar sedan 1960-talet.

Per är idag fjärde generationen och tog över driften 2005. Sedan dess har verksamheten mer än fyrdubblats.

 

Grisar i allmänhet, och griskött i synnerhet har enligt oss fått ett lite oförtjänt rykte. Möjligheterna är oändliga och bara fantasin sätter gränser när det kommer till att tillaga fläskkött. Man ser en klart uppåtgående trend i att ta tillvara på alla delar på grisen och givetvis hjälper vi er med recept och tips på "besvärliga delar".

 

Vi kan idag erbjuda två olika paket - Hel och Halv gris. Se detaljer nedan.

Köttet levereras hem till dig

 

Benen motsvarar ca av vikten

 

 

Hel gris

ca 90 kg

 

Innehåller:

Karré, Kotlettrad (hel), Fläskfilé, Rostbiff, Ytter- och innanlår, Rulle, Fransyska, Sida

Revben (tjocka och tunna), Bog,

Lägg (fram och bak)

 

Halv gris

ca 50 kg

 

Innehåller:

Karré, Kotlettrad (hel), Rostbiff, Ytter- och innanlår, Rulle, Fransyska, Sida,

Revben (tjocka och tunna), Bog,

Lägg (fram och bak)

 

 

 

Svenssons gris

ca 80 kg

 

Innehåller:

Karré (skivad), Kotlett (skivad), Fläskfilé, Rostbiff, Rulle, Fransyska, Revben (tjocka och tunna), färs av resten.

Välj ett av följande paket för att boka din leverans.

(För frågor finns kontaktuppgifter under "Kontakt")