Vi har öppet för avhämtning av kött enligt överenskommelse. Ordinarie öppettider finns under "öppettider".
För frågor, beställningar och priser, kontakta Annie på tel. 0708 - 19 83 88.
Fläskfärs
Kotlett
Kotlett
Karré
Karré
Revben
Fläskfilé
Skinkschnitzel
Korv
Rökt fläsk
Kassler
Hamburgare -
Middagskorv ("falukorv")
Observera att allt kött är djupfryst och vaccumförpackat för bästa hållbarhet.
Våra grisar föds och lever hos oss på Gränsboda Gård fram till den dagen de slaktas. - Då transporteras de en sträcka på knappt två mil, vilket gör att grisarna inte bara har en kort transportsträcka, utan dessutom inte någon onödig sådan under uppväxten.
Efter slakt transporteras köttet till charkuteri i Tomelilla som med varsam hand tar tillvara på det enligt våra önskemål.
Grisar är huvudverksamheten på vår gård, och det är med mycket kunskap och stor yrkesstolthet som vi idag är en av Skånes främsta grisproducenter. En gris ska må bra, och leva ett gott liv! - Och det är vårt jobb att se till att den gör det.